Tag: Mitko

“Zelena Llupa”: Çavkovi nuk guxon të falet, ka financuar fushatën e Ivanovit

11/04/2019

Alsat 2019-04-11T13:15:25+02:00 Falja e Mitko Çavkovit nga ana e presidentit Gjorge Ivanov, është “konflikt i drejtpërdrejtë i interesave”, që është në kundërshtim me rregullat pozitive ... Read More

Vajza e Çavkovit: Dëshirojnë babin tim të etiketojnë si kriminel

18/03/2019

18 Mars 2019 / 9:34 Vazja e Mitko Çavkovit thotë se akuzat për babain e saj janë gënjeshtra, sepse babai i saj nuk ka montuar ... Read More

Mitko Jançev përjashtohet nga VMRO-DPMNE 

22/10/2018

Mitko Jançev është përjashtuar nga radhët e partisë së VMRO DPMNE-së. Ai mbante postin e nënkryetarit të partisë dhe njëherazi është kryetar i Komunës së ... Read More

Çavkov hyn në grevë urie pas rikthimit në Shutkë

28/03/2018

28 March 2018 / 15:51 Ish ministri dhe drejtori në MPB, Mitko Çavkov dhe katër pjesëtarë të sigurimit parlamentar dhe policisë morën paraburgim prej 30 ... Read More