Tag: mjafton

Çajrat më të mirë për aparatin tretës

05/01/2020

Mjafton një fryrje e zakonshme në stomak dhe e gjithë dita mund të shkoj keq. Por nuk është vetëm ky problemi me aparatin tretës, dhimbjet ... Read More

Në frigorifer gjithmonë duhet t’i mbani dy sfungjerë të njomur: Tingëllon çuditshëm, mirëpo mund të jetë shumë e dobishme

30/10/2019

Mjafton që t’i njomni dy sfungjerë dhe t’i fusni në qese për frigorifer me ngrirje të thellëEdhe pse është bërë shumë normale që në parkun ... Read More

Si ta ruajmë bardhësinë e këmishave me kalimin e kohës?

08/10/2019

Shpesh, larja në lavatriçe, nuk mjafton për të eliminuar gjurmët që vijnë nga njollat e djersës dhe hijet që mbeten larje pas larjeje në këmishat ... Read More

Si joshet shenja më ‘hundëpërpjetë’ e zodiakut

23/07/2019

Por, nëse do që të jesh e vetmja për një Luan, nuk është edhe aq e vështirë, mjafton ta ngresh përditë në qiell me komplimente ... Read More

Kjo është torta e dasmës më e shtrenjtë në botë

03/05/2019

Nga atëherë, shumë gjëra kanë ndryshuar.Tani shihni torta në forma të ndryshme, mjafton vetëm të keni ide. Torta luan rol të madh në ceremoninë e ... Read More

Stop “helmimit” me antibiotikë

05/04/2019

Antibiotikët tek ne përdoren sikur aspirinat. Mjafton të keni rrjedhje të paktë nga hunda, që teshtitja apo dhimbja e kokës të ju bëj nervoz, dhe ... Read More

Çfarë është bronkiti kronik?

30/03/2019

Për rrezikshmërinë e bronkitit kronik mjafton të thuhet që kjo sëmundje merr jetë njerëzore tre herë më shumë se sa tuberkulozi, dy herë me shumë ... Read More

Kinematë e veçanta që ende janë në shfrytëzim, si dhe të tjera që janë braktisur në kohë (Foto)

21/02/2019

Mjafton që vetëm t’i shikoni këto fotografi dhe do donit të kishit në duar një qese me kokoshka, për të përjetuar ndjenjën e të qenit ... Read More