Tag: Mjekësia

Mësoni si të kuroni varësinë nga çokollata

07/06/2019

Varësia e shkaktuar nga çokollata, është njësoj si pirja e duhanit dhe alkooli.Madje nga mjekësia e sotme dhe quhet sindromi çokollatë. Megjithëse duket se është një ... Read More

Lëngu i aloa verës – barnatore e madhe në bimën e vogël

25/05/2019

Edhe pse mjekësia moderne ofron zgjidhje të ndryshme për shërim ose zvogëlim të pasojave të sëmundjeve kronike, ajo kryesisht i sanon pasojat, por jo edhe ... Read More

Janë gjetur mbetje mortore në dy lokacione në Lipjan

08/04/2019

Në dy lokacione në Lipjan sot janë gjetur mbetje mortore të cilat janë përcjellë te mjekësia ligjore, për të konstatuar se cilës periudhë i takojnë. ... Read More

Zbuloni çfarë fsheh forma e hundës për karakterin tuaj

13/03/2019

Mjekësia e lashtë kineze, e cila së fundmi është përqafuar nga Perëndimi skeptik, ka zbuluar një lidhje të fortë mes pjesëve të caktuara të trupit ... Read More