Tag: mobil

Si të mbroni sytë nga kompjuteri dhe ekrani celular

01/09/2019

Ne përdorim shumë lloje të pajisjeve elektronike çdo ditë si telefonat mobil, televizorët dhe kompjuterët. Kjo mund të çojë në probleme të syrit pasi sytë ... Read More

Kamera e telefonave me 64 megapixel shumë shpejt në përdorim

21/05/2019

Samsung ka njoftuar një sensor të ri imazhi për telefonat mobil me një rezolutë më të lartë se çdo gjë që mund të krahasohet në ... Read More

LG G8 ThinQ mund të kontrollohet edhe me lëvizjen e dorës (Foto)

28/02/2019

Kompania në vështirësi LG, nuk e ka në plan të dorëzohet. Gjiganti korean i teknologjisë, prezantoi në Mobil World Congress modelin e ri G8 ThinQ ... Read More