Tag: monedhë

Facebook synon t’i bëjë konkurrencë Bitcoin-it me valutën e saj ”Libra”

19/06/2019

Facebook po planifikon për të lëshuar në qarkullim, vitin e ardhshëm, një monedhë të re digjitale, të quajtur Libra. Nepërmjet një njoftimi bëhet e ditur ... Read More

Keni gjetur ndonjëherë monedha në rrugë? Ky është kuptimi

11/06/2019

A keni gjetur ndonjëherë një monedhë në rrugë ose në ndonjë cep të largët të shtëpisë? Le të zbulojmë kuptimin e kësaj ngjarje të rastësishme. ... Read More

Britaniku me “sy shqiponje” mbledh monedha në rrugë për 14 vjet, tanimë ka arritur në një sasi të pabesueshme (Foto)

05/06/2018

Ian Watt sa herë që pa një monedhë në rrugë, u përkul dhe e mori. Dhe për 14 vjet ai ka mbledhur rreth një milion ... Read More