Tag: mosha

Mënyra më e mirë e të ushqyerit sipas moshës

04/01/2020

Ushqyesit në trupin tuaj shkaktojnë ndryshime, ndërsa mosha juaj rritet, gjë që do të thotë se ajo që ju bëri mirë në moshën 20-vjeçare, mund ... Read More

Mungesa e ushtrimeve te fëmijët bëhet epidemi globale

23/11/2019

Sipas një hulumtimi, rreth 80 për qind e fëmijëve nga mosha 11 deri 17-vjeçare në mbarë botën nuk janë duke bërë ushtrime të mjaftueshme fizike.Organizata ... Read More

Shkencëtarët kanë gjetur diçka të çuditshme në eshtrat e të rinjve

20/11/2019

Hulumtuesit kanë gjetur në Universitetin e Australisë se të rinjtë kryesisht nga mosha 18-30 vjeç, janë duke e zhvilluar një rritje të çuditshme në anën ... Read More

Nëse jeni duke u martuar për këto arsye, atëherë jeni duke bërë një gabim të madh

31/08/2019

Nëse keni arritur një moshë kur shoqëria mendon se është mosha për tu martuar, atëherë ju mund të keni dëgjuar këtë pyetje apo fjali shumë ... Read More

Si të mos shëndosheni pas të 40-ve

21/07/2019

Çrregullime hormonale, plakje, dieta te vazhdueshme. Pasi kalon mosha 40 vjeçare kilogramët bëhen gjithnjë e më të vështirë për t’u rrëzuar. Ja çfarë duhet të ... Read More

Luftoni kapsllëkun me këto metoda natyrale

18/07/2019

Aktiviteti i ulët fizik, mosha, dhe gjendja shëndetësore janë vetëm disa nga faktorët, të cilët e shkaktojnë kapsllëkun. Nëse e kryeni nevojën më pak se ... Read More

Ushqimet që ndihmojnë në metabolizmin tuaj

06/06/2019

Një dietë që në përbërje të saj ka përqindje të ulët fibrash, mosha e vjetër dhe mos kryerja e ushtrimeve fizike janë faktorët kryesorë në ... Read More

Pas Michael Jackson, akuza për pedofili edhe ndaj Elvis Presley

14/05/2019

14:09 | 14 Maj 2019 14:09 | 14 Maj 2019 Elvis Presley ishte pedofil dhe kishte të dashura të reja nga mosha 14 vjeçare deri ... Read More

Klement Çala kërkohet edhe për grabitjen e Aeroportit të Rinasit (Foto)

22/04/2019

Të shpallësh në kërkim të shumë kërkuarin. Ky është rasti i Klement Çalës, mosha 30 vjeç , i shumë kërkuar prej 2013 por pa sukses. ... Read More

Shtetësia e mohuar , të huaj në vendlindje

14/04/2019

S A 2019-04-14T15:29:30+02:00 Aplikoi disa herë me radhë, por kërkesa iu refuzua. Bejnaze Ahmeti që nga mosha katër vjeçare jeton në Maqedoni, por nuk ka ... Read More

Leon Zenuni, 5-vjeçari që bën akrobacione me motor (Video)

29/01/2019

Që nga mosha tre vjeçare kishte filluar me këtë sport, madje edhe atëherë kur këmbët nuk i preknin frenat. Është vetëm pesë vjeçar, dhe ka ... Read More

Shtëpia e Mahmut Pashë Gjinollit, objekti i vjetër në Vushtrri që ka kryer shumë funksione (Video)

28/01/2019

Ishte shpërngulur nga Podujeva në këtë lagje, që nga mosha tetë vjeçare. Aty ku gjendet njëra ndër shtëpitë më karakteristike të këtij qyteti, ajo  e ... Read More