Tag: mujor

Shenjat që tregojnë se cikli juaj menstrual nuk është në gjendje normale

09/08/2019

Cikli mujor mund të jetë i ndrysëm për çdo grua në termin e kohës dhe rrjedhjes, por ndryshime specifike or simptoma të ndryshme mund të ... Read More

 Në Prokurorinë e Prizrenit gjatë tre mujorit të parë të këtij viti janë paraqitur 54 raste të dhunës në familje

08/04/2019

Në Prokurorinë Themelore në Prizren, është mbajtur takimi i rregullt tre mujor i Mekanizmit institucional me akterët të cilët merren me trajtimin e rasteve që ... Read More

KS i OKB-së diskuton sot për Kosovën

07/02/2019

Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara do të shqyrtojë të enjten raportin tre mujor të punës së misionit të UNMIK-ut në Kosovë. Takimi i ... Read More

Batshuayi rikthehet nga huazimi, Roma dhe Everton pas sulmuesit belg

11/01/2019

Michy Batshuayi është rikthyer në Chelsea pas huazimit gjashtë mujor te Valencia. Klubi spanjoll nuk ka pranuar blerjen përfundimtare të lojtarit, kësisoj ai është rikthyer ... Read More