Tag: Murphy

Çiklisti nuk e zuri kthesën dhe u rrotullua në një mur, qeni që ishte aty nuk e bëri asnjë lëvizje (Video)

18/04/2019

Ricky Murphy nuk e kishte llogaritur mirë kthesën në një rrugë të Anglisë, duke bërë që të përplasej dhe të rrotullohej në një mur të ... Read More

Vizitorja e burgut të kthyer në muze, e tmerruar me fotografinë ku shfaqet ‘fantazma me uniformë’ (Foto)

24/02/2019

Sarah Murphy ishte bashkë me familjarë, duke vizituar një burg të kthyer në muze, që ndodhet në Belfast të Irlandës. Derisa vizitonte qelitë e vjetra, ... Read More