Tag: Natasha

Komisionit Europian nuk ka marrë kërkesë për rikthimin e vizave për Shqipërinë

17/04/2019

Zëdhënësja e Komisionit Europian (KE), Natasha Bertaud ka thënë se ky institucion nuk ka marrë asnjë njoftim për pezullimin e lëvizjes së lirë për qytetarët ... Read More

Kandiq: Vrasja e shqiptarëve nga njësitë serbe “Akrepat”, a është agresion i NATO-s?

28/03/2019

Themeluesja e Fondit për të Drejtën Humanitare, Natasha Kandiq, ka përkujtuar 20-vjetorin e vrasjes së 14 civilëve nga familja Bogujevci dhe Duriqi në Podujevë nga ... Read More

Natasha Kandiq tregon bisedën me Nekibe Kelmendin, natën kur policia serbe i vrau Bajram Kelmendin dhe dy djemtë e tij

25/03/2019

Themeluesja e Fondit për të Drejtën Humanitare, Natasha Kandiq, ka përkujtuar momentin e vrasjes së avokatit të njohur shqiptar Bajram Kelmendi, bashkë me dy bijtë ... Read More