Tag: National

Personat që heqin dorë nga duhani janë më të rrezikuar nga depresioni

03/09/2019

Një studim i fundit, ka përdorur informacione të National Survey on Drug Use and Health, dhe ka ardhur në përfundim se njerëzit, të cilët heqin ... Read More

Nga nesër zyrtarisht emri ‘Maqedonia e Veriut’

03/02/2019

National Macedonian flags flutter in front of the government building in Skopje, Macedonia June 12, 2018. REUTERS/Ognen Teofilovski 3 Shkurt 2019 / 12:05 Maqedonia do ... Read More