Tag: natyrshëm

Apple merr patentë për Face ID në kompjuterët Mac

10/08/2019

Face ID u prezantua nja dy vjet më parë në iPhone X. Më vonë u soll në iPad Pro, kështu që natyrshëm shtrohej pyetja, kur ... Read More

Mënyra si e mbani timonin, tregon çfarë karakteri keni

16/02/2019

Shumica e shoferëve, sidomos ata me eksperiencë, e drejtojnë makinën aq natyrshëm dhe nuk e kanë ndoshta mendjen se si i kanë vendosur duart në ... Read More

Mos i fajësoni fëmijët nëse nuk u pëlqen shkolla

15/12/2018

Disa fëmijë e marrin natyrshëm procesin e arsimimit formal. Të tjerët, jo aq shumë. Sjelljet e këqija dhe mësuesit e dobët shpesh e kanë fajin, ... Read More

Opozita e konsideron komedi të radhës dorëheqjen e Saimir Tahirit

03/05/2018

Dorëzimi i mandatit nga ana e Saimir Tahirit pati natyrshëm jehonën e tij edhe në seancën e parlamenti. Opozita i qëndroj premtimit të saj për ... Read More