Tag: nazist

Zbulohet anija e mbytur, që mbart thesarin prej ari të nazistëve

27/06/2019

Një arkë që konsiderohet të jetë thesar i humbur nazist, me vlerë 111 mijë eurosh, është gjetur në thellësinë e një anije të fundosur gjermane. ... Read More

Ditari i oficerit nazist tregon për 11 thesare të fshehura në Poloni (Foto)

09/03/2019

Në një ditar nazist të luftës, tregohet për qindra ngarkesa me ari, vepra arti dhe gjësende të vlefshme, që janë fshehur në hapësira të ndryshme ... Read More

Pikturat e Hitlerit në shitje, por askush nuk është i interesuar

11/02/2019

Pesë piktura që thuhet të jenë krijuar nga lideri nazist Adolf Hitler nuk arritën të shiten në një ankand në Gjermani. Shtëpia e ankandit Weidler ... Read More