Tag: ndahen

Për shtesat e fëmijëve duhet legjislacion shtesë

09/01/2019

Kuvendi i Kosovës, vitin e kaluar e ka miratuar një rezolutë përmes së cilës parashihet që të ndahen shtesa prej 10 euro për fëmijët në Kosovë, ... Read More

Të mbash sekrete apo të fshehta nuk është mirë për shëndetin

23/12/2018

Psikologë të njohur besojnë se të fshehtat janë torturuese, dhe nëse ato nuk ndahen me njerëz të besuar, apo me dikë që e ndjejmë më ... Read More

Qeveria ndan 500 mijë euro për përfaqësuesen e Kosovës, premton premi një milion euro për kualifikimin në evropian

21/11/2018

Qeveria përkrahë propozimin e Kadri Veselit që t’i ndahen 500 mijë euro përfaqësueses së Kosovës. Kabineti qeveritar ka miratuar vendimin sipas propozimit të kryeparlamentarit për ... Read More

Rita Ora sjell versionin akustik të hitit “Let Me Love You”

09/11/2018

Sukseset ndërkombëtare nuk po i ndahen këngëtares sonë shqiptare. Gjatë mbrëmjes së kaluar ka kënduar disa hite në ngjarjen kryesore të modës për këtë vit ... Read More

Strugë, tiketa parkimi pa vula dhe pa llogari fiskale

25/08/2018

25 August 2018 / 16:35 Fleta të thjeshta pa vulë dhe llogari fiskale ndahen për parkim në Strugë gjatë gjithë verës. Për këtë paguhet 50 ... Read More

Në një klinikë të QKUK-së, shtretërit mbështeten në tulla (Foto)

10/07/2018

Edhe pse për shëndetësinë në Kosovë ndahen çdo vit miliona euro nga buxheti i shtetit dhe miliona të tjera vijnë si donacione nga vende të ... Read More

Tri lloje të vajzave që duhen shmangur

24/05/2018

Për disa meshkuj, pothuajse secila vajzë është e mirë deri kur të ndahen nga ato, por me disa pjesëtare të gjinisë së bukur është më ... Read More