Tag: ndalohet

Anxhela Peristeri i bën thirrje qeverisë: Me muzikë mbaj familjen, duhet gjetur një zgjidhje

23/07/2020

Këngëtarja Anxhela Peristeri ka reaguar në lidhje me masën e ndërmarrë së fundmi nga qeveria, ku ndalohet hapja e klubeve të natës, lounge bareve dhe ... Read More

Vitamina K2 i zvogëlon rreziqet e sëmundjeve të zemrës

28/03/2019

Sëmundjet e zemrës ndodhin kur furnizimi me gjak në zemër ndalohet si pasojë e bllokimit të artereve. Zakonisht arteret bllokohet si pasojë e akumulimit të ... Read More

Për shkak të dhunës në familje, gruaja e Tony Ferguson kërkon nga gjykata që t’i ndalohet kontakti me të dhe djalin dyvjeçar

16/03/2019

Gruaja e Tony Ferguson ka bërë kërkesë që sportistit t’i ndalohet që t’i afrohet familjes, për shkak të dhunës familjare dhe disa incidenteve frikësuese. Cristina ... Read More