Tag: ndani

Përmes vetëkontrollit të trupit mund të zbulohen shumë probleme

22/02/2019

Pamja e trupit mund të na thotë shumëçka në vetëm disa minuta, prandaj ndani aq kohë për shëndetit tuaj dhe kontrollohuni mirë në pasqyrë. Thonjtë ... Read More

Jeto duke dashur të jesh ai që je!

11/01/2019

Liria është e vetmja gjë që nuk mund ta keni, nëse nuk jeni të gatshëm ta ndani me të tjerët. Ralph Epperson Abdirahim IdriziPoliklinika “Galaxy”[email protected] ... Read More

Kardio-stërvitja intensive dhjetëminutëshe për djegie të kalorive

15/12/2018

Nëse nguteni dhe nuk keni kohë të ndani një orë, një orë e gjysmë për stërvitje, varianti më i keq është që të mos bëni ... Read More