Tag: Ndërkaq

Sëmundja e Parkinsonit – simptomën seksuale që asnjëherë nuk duhet ta injoroni

19/02/2019

Sëmundja e Parkinsonit është sëmundje që e nxitë trurin të dëmtohet me kohën, ndërkaq shkaktohet nga humbja e qelizave nervor në pjesë specifike të trurit. ... Read More

Gjenetika apo diçka tjetër? Përse disa meshkuj nuk kanë mjekër të dendur, të vrazhdë dhe më mashkullore?

14/02/2019

Disave qimet u janë më të trasha, ndërkaq mjekra më e dendur dhe më e vrazhdë. Të tjerëve qimet më të holla, më të buta ... Read More

Suplementet më të mira për sy: Vitamina vitale për mirëmbajtjen e shikimit

11/02/2019

Sytë janë shumë të rëndësishëm, ndërkaq mos kujdesi ndaj tyre mund të rezultojë në humbje të shikimit. Është e rëndësishme të bëni kontrolle të shpeshta ... Read More

Fëmijët të cilët udhëtojnë më shumë radhisin vetëm pesa në shkollë

03/02/2019

Bashkoni të këndshmen me të dobishmen Hulumtimi është publikuar me ndihmën e 1.500 mësuesve nga SHBA-ja, ndërkaq e ka bërë Organizata Student Youth Travel Association, ... Read More

Një i vdekur nga orteku në Brezovicë

26/01/2019

Një person ka vdekur, ndërkaq një tjetër është shpëtuar, pasi mbi ta ka rënë një ortek bore në Brezovicë. Lajmin e ka konfirmuar për Klan ... Read More

Këshilla më e thjeshtë e onkologëve: Kështu mund ta pengoni shfaqjen e sëmundjes!

24/01/2019

Dikur murtaja ka vrarë njerëz, ndërkaq sot po vret kanceri. Më shumë se 200 lloje të kancerit vrasin më shumë se 8 milionë njerëz në ... Read More

10 thënie nga mendja brilante e Bob Marley-t që do t’jua përmirësojnë ditën

18/01/2019

Të gjithë e njohim Bob Marley-n, ndërkaq fjalët dhe muzika e tij do të jetojnë përgjithmonë. Këngët e tij kanë qenë të mbushura me tekste ... Read More

Dy arsyet më të forta se përse nuk duhet të bëni vetëvrasje

09/01/2019

Rreth një në 5,000 persona bën vetëvrasje çdo vit, ndërkaq një numër shumë i madh i njerëzve janë në periudha depresive dhe kanë mendime për ... Read More

Zeja e teneqepunuesit në zhdukje, Afrim Rukovci tregon vështirësitë me të cilat përballen (Video)

30/11/2018

Zejet dikur ishin zhvillimi kryesor ekonomik në vend. Ndërkaq, sot të paktë janë ata që ushtrojnë profesione te tilla. Sidomos në kryeqytet nuk mund të ... Read More

Shtimi i peshës, kolesterina, sulmi në zemër: Pasojat e martesës së keqe i pëson vetëm njëra gjini!

15/11/2018

Për disa lajm i mirë, ndërkaq për të tjerët i keq është sepse nuk i pësojnë të dy gjinitë njësoj pasojat e lidhjes apo martesës ... Read More

Kemi numrin e saktë se sa stërvitje të muskujve duhet t’i bëni për stomak të përsosur

12/11/2018

Ushtrimet e muskujve të stomakut janë më të popullarizuarat, ndërkaq ekzekutimi specifik i stërvitjeve është ai që ky ushtrim, pa marrë parasysh sa shpesh e ... Read More

Bëjeni këtë ushtrim vetëm 2-3 minuta në ditë dhe do të keni trup seksi në të cilin të gjithë do të joshen! (Video)

20/10/2018

Filloni me vetëm 20 sekonda në ditë, ndërkaq përfundojeni me disa minuta. Pas këtyre ushtrimeve shikohuni në pasqyrë dhe do të shihni ndryshimet. Poenta është ... Read More