Tag: ndërmarra

Facebook fshiu mbi dy miliard profile të rreme, i dalin probleme me Rugovën dhe Thaçin

25/05/2019

Megjithë masat e ndërmarra së fundmi, rrjeti social Facebook është ende në problem me profilet e rreme, të cilat dyshohen se keqpërdorin emrat e personaliteteve ... Read More

Kryeministri viziton komunitetin serb në Obiliq: Masat e ndërmarra të qeverisë nuk do të prekin asnjë komunitet në Kosovë

05/12/2018

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka thënë se masat e ndërmarra nga Qeveria e vendit nuk do të prekin asnjë komunitet në vend. Haradinaj këtë ... Read More

Inspektorët pezullojnë punimet në mbi 30 vendpunishte ndërtimtarie

03/11/2018

Në vazhdën e angazhimeve dhe masave të ndërmarra për rritjen e sigurisë dhe shëndetit në punë, Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), përmes Inspektoratit të ... Read More

Ndotja e ambientit, mbetet njëra prej damkave të shoqërisë kosovare

21/08/2018

Gjendja e ambientit në Kosovë po e rrezikon shëndetin e qytetarëve, pavarësisht aksioneve të shumta të ndërmarra në shumë pjesë të vendit për heqjen e ... Read More

Policia patrullon tash edhe me vetura civile

07/08/2018

Policia e Kosovës edhe përkundër masave të ndërmarra në vazhdimësi me plane dhe detyra konkrete gjatë sezonit veror, referuar situatës së krijuar dhe humbjes së ... Read More