Tag: ndërtesat

Dubai bëhet me hotelin më të lartë në botë

15/01/2020

Dubai që është një qyteti i njohur për ndërtesat e larta, pritet të jetë “shtëpia” e hotelit më të lartë në botë – Ciel Tower. ... Read More

Bullgaria nga një dimension tjetër: Pamjet nga droni shfaqin ndërtesat e braktisura sovjetike, të vendosura në peizazhe përrallore (Foto)

25/01/2019

Prej peizazheve përrallore, deri te bregdetet që lagen nga Deti i Zi, përfshirë edhe ndërtesat e braktisura sovjetike dhe gjithçka ndërmjet – Bullgaria duket se ... Read More

Brenda “fshatit fantazmë” që dikur shërbeu si vendpushim për elitën sovjetike – një nga shtëpitë aty u ndërtua vetëm për Jozef Stalinin (Foto)

15/01/2019

Janë publikuar disa fotografi të cilat thuhet se tregojnë “fshatin fantazmë” ndërtesat e shkatërruara të cilat dikur shërbenin si vendpushime të epokës sovjetike. Sipas mediave ... Read More