Tag: ndërtuara

Bahtiri rrënon objektet pa leje në Mitrovicë

19/04/2019

Në Mitrovicë, sot Drejtoria e Inspeksionit ka filluar të rrënoj objektet të cilat janë të ndërtuara në afërsi të Liqenit Akumulues të lumit Ibër, rrënim ... Read More

Jetullah Krasniqi ruan me xhelozi objekte të vjetra brenda oborrit (Video)

26/11/2018

Oborri i është shndërruar në një hapësirë muzeu. Brenda tij janë të ndërtuara tri objekte secila më e vjetër se tjera. Kulla daton që nga viti ... Read More

Eksperti shqiptar: Ndërtesat e para viteve ’90 dhe urat në Shqipëri janë të rrezikuarat nga tërmetet

16/08/2018

Ndërtesat e ndërtuara përpara viteve ’90 nuk janë të sigurta ndaj lëvizjeve sizmiologjike. Tragjedia e Xhenovës ka alarmuar ekspertët shqiptarë se edhe ndërtimet e kësaj ... Read More

Shtëpia më e vjetër në Mitrovicë, e banuar prej 350 vitesh (Video)

19/07/2018

Është një nga pesë shtëpitë e para të ndërtuara në qytetin e Mitrovicës, ndërsa sot, ka mbetur më e vjetra në qytet. Njëri nga trashëgimtarët ... Read More

Në Hade dikush po ndërton shtëpi, inspektorët thonë se do të rrënohen (Video)

25/04/2018

Në fshatin Hade të Obiliqit ka vazhduar edhe sot rrënimi i shtëpive të ndërtuara pa leje. Inspektorë komunalë të Obiliqit, bashkë me inspektorë të Ministrisë ... Read More

Dhjetë shtëpitë më të veçanta në botë (Foto)

10/04/2018

Shumica e shtëpive janë të ndërtuara rreth një ideje: ato duhet të jenë të rehatshme dhe të sigurta, funksioni i tyre kryesor është për të ... Read More