Tag: ndjejnë

Lajm i mirë për ata që gjithmonë kanë të ftohtë

11/07/2019

Njerëzit të cilët vazhdimisht e ndjejnë të ftohtin ndoshta “do të buzëqeshin më së ëmbli”, sepse janë “të destinuar” të jetojnë jetë të gjatë. Hulumtuesit ... Read More

Dashuria nuk konservohet

16/11/2018

Ata që nuk e tregojnë dashurinë, nuk ndjejnë dashuri. (William Shakespeare) Abdirahim IdriziPoliklinika “Galaxy”[email protected] Është një e vërtetë rreth dashurisë. Gjithçka që kurseve e humbe, ... Read More

Këtërmbëdhjetë fotografitë e realizuara në prapaskena që tregojnë anën tjetër të filmave tanë të preferuar

09/11/2018

Ka të ngjarë që shumë dashamirë të kinemasë të ndjejnë kureshtje të dinë se çfarë fshihet pas disa peizazheve të bukura dhe efekteve të ftohta ... Read More

Gjërat që duhet të bëni për të shpëtuar lidhjen tuaj

02/11/2018

Të gjithë ata që kanë një lidhje të gjatë dhe ndjejnë sikur diçka nuk shkon, duhet të shikojnë pikërisht këto gjëra në lidhjen e tyre. ... Read More

Edhe koha e lirë me bollëk shkakton stres

30/10/2018

Në morinë e obligimeve familjare dhe tensionit në punë shumë njerëz ndjejnë që nuk kanë mjaft kohë për veten. Por, sipas hulumtimeve, edhe koha e ... Read More