Tag: ndryshimeve

Largimet e mëdha ia sjellin 500 milionë euro Real Madridit

05/04/2019

Vera e vitit 2019 pritet të jetë vera e ndryshimeve të mëdha për Real Madridin. Sezoni i dobët dhe shuarja e shpresave për të paktën ... Read More

Baçev: Ivanovi mund të pengojë emrin në OKB

12/01/2019

12 Janar 2019 / 18:08 Për Janko Baçevin, votimi i djeshëm i ndryshimeve kushtetuese është tradhtia më e madhe në historinë e Maqedonisë. Baçev njoftoi ... Read More

Shtyhet senaca për ndryshimet kushtetuese për në ora 15.00

11/01/2019

11 Janar 2019 / 13:12 Seanca e fundit e ndryshimeve kushtetuese e cila u paralajmërua për sot në ora 12.00, është shtyrë edhe njëherë për ... Read More

Seanca për ndryshimet kushtetuese do të nisë me vonesë

09/01/2019

9 Janar 2019 / 11:54 Para fillimit të seancës plenare për miratimin e ndryshimeve kushtetuese, kreu i Kuvendit në mënyrë procedurale do të njoftojë për ... Read More

Rrëfimet e yjeve shqiptarë për Telegrafin: Si ishte për ta viti 2018?

02/01/2019

Viti 2018 ka qenë një vit i ndryshimeve në estradës. Nëse një vit më parë as nuk njiheshin, 2018-ta solli në skenë plot artistë të ... Read More

Kuvend, nis debati për amendamentet kushtetuese

18/12/2018

18 Dhjetor 2018 / 18:45 Faza e tretë e ndryshimeve kushtetuese filloi me shqyrtimin e propozim-amendamenteve të Qeverisë për ndryshimet Kushtetuese dhe propozim-ligjit për zbatim ... Read More

Sot faza finale e ndryshimeve kushtetuese

18/12/2018

18 Dhjetor 2018 / 8:27 Komisioni i Kuvendit për çështjen e ndryshimeve Kushtetuese sot pasdite do ta fillojë debatin mbi  ndryshimet kushtetuese. Katër amendamentet e ... Read More

Ndryshimet kushtetuese hyjnë në fazën e fundit

11/12/2018

11 Dhjetor 2018 / 10:24 Procesi i ndryshimeve kushtetuese në pajtim me Marrëveshjen e Prespës pas pesë debateve të mbajtura publike që i organizoi Qeveria ... Read More

Xhaferi: Ndryshimet Kushtetuese po hyjnë në fazën përfundimtare (video)

10/12/2018

10 Dhjetor 2018 / 12:32 “Sa i përket implementimit të ndryshimeve kushtetuese, për tejkalim të dallimeve mes Maqedonisë dhe Greqisë për çështjen e emrit dhe ... Read More

Mariçiq: Ligjet për reformat, bashkë me 80 deputetët

09/12/2018

9 Dhjetor 2018 / 16:37 Intensifikohen përgatitjet e draft versionit të ligjeve dhe ndryshimeve ligjore që kanë të bëjnë me reformat, me qëllim që ata ... Read More

“Maqedonia e Bashkuar”: Të ndërpriten ndryshimet kushtetuese

04/11/2018

4 Nëntor 2018 / 15:44 Të ndërpritet procesi i ndryshimeve kushtetuese, të shpërndahet Kuvendi dhe të organizohen zgjedhjet të parakohshme parlamentare. Këto janë kërkesat që ... Read More

Kërpudha e larvave që njihet si ‘Viagra e Himalajeve’ dhe vlen më shumë se pesha saj në ari, po zhduket shkaku i ndryshimeve klimatike (Foto)

24/10/2018

Shkaku i ndryshimeve klimatike, kërpudha që rritet në trupin e larvave, është për çdo ditë e më e rrallë të gjendet. E njohur si ‘Viagra ... Read More