Tag: ndryshme

Përfitimet shëndetësore nga xhenxhefili

16/06/2019

Xhenxhefili është një përbërës shumë i shpeshtë në gatime të ndryshme. Por ai gjithashtu është përdorur mijëra vite me radhë për qëllime shëndetësore.Xhenxhefili mund të ... Read More

Përfitimet shëndetësore nga xhenxhifili

16/06/2019

Xhenxhifili është një përbërës shumë i shpeshtë në gatime të ndryshme. Por ajo gjithashtu është përdorur mijëra vite me rradhë për qëllime shëndetësore.Xhenxhifli mund të ... Read More

Përse duhet të keni frikë nga ky gjarpër, shtiret si i ngordhur por…

14/06/2019

Gjarpërinjtë kanë taktika të ndryshme për t’i mashtruar grabitqarët e tyre duke u shtirur si të ngordhur. Kjo gjë ka ngjallur shqetësime tek specialistët e ... Read More

Njihuni me versionin femër të Van Dijk

12/06/2019

12:43 | 12 Qershor 2019 12:43 | 12 Qershor 2019 Fituesit e ndeshjeve vijnë në forma të ndryshme. Disa janë më të ndërlikuara, duke sulmuar ... Read More

A janë të rrezikshme lythat në organet gjenitale gjatë shtatzënisë?

12/06/2019

Lythat gjenitale janë puçrra të lëkurës të madhësisë dhe formave të ndryshme, por të cilat shfaqen për shkak të infeksionit me virusin HPV, të ashtuquajtur ... Read More

Këto janë ushqimet që mposhtin kolesterolin

09/06/2019

Ushqime të ndryshme ulin kolesterolin në mënyra të ndryshme. Tërshëra: Një hap i parë i lehtë për të ulur kolesterolin është të hani një tas ... Read More

Zbuloni se çfarë po ju lë pa gjumë gjatë natës

06/06/2019

Shumë njerëz vuajnë nga pagjumësia për arsye të ndryshme. Disa nga shkaktarët kryesor që ju mund të jeni duke përjetuar eksperienca të tilla janë ankthi, ... Read More

Hakerat mund të marrin fjalëkalimin tuaj duke dëgjuar se si i shtypni shkronjat

06/06/2019

Fjalëkalimi juaj mund të vjedhet në mënyra të ndryshme. Mënyra më e zakonshme është kur përdorni një fjalëkalim shumë të lehtë për të qëlluar, për ... Read More

Laptopi i eksplodoi papritmas, derisa ishte duke e përdorur në mënyrë normale

04/06/2019

Eksplodimi i pajisjeve të ndryshme, nuk është ndonjë fenomen, mirëpo pamjet e momentit menjëherë pas shpërthimit të një laptopi, që janë shpërndarë në Reddit edhe ... Read More

Ja në cilat rrethana nuk preferohet të konsumohet Paracetamoli

31/05/2019

Paracetamoli përdoret për të trajtuar dhimbje të ndryshme deri në zëvendësimin e Aspirinës.Paracetamoli vjen në formën e tabletave dhe shurupit. Doza e rekomanduar për të ... Read More

Në çfarë rrethana nuk preferohet të konsumohet paracetamoli?

30/05/2019

Paracetamoli përdoret për të trajtuar dhimbje të ndryshme deri në zëvendësimin e aspirinës. Paracetamoli vjen në formën e tabletave dhe shurupit. Doza e rekomanduar për ... Read More

Teknologjia e fundit: Pajisja që iu mundëson komunikimin në 40 gjuhë të huaja

27/05/2019

Teknologjia e avancuar ‘Translaty’, po ndryshon mënyrën se si njerëzit nga vende të ndryshme komunikojnë me njëri-tjetrin Kjo pajisje ju lejon të komunikoni me pothuajse ... Read More