Tag: negativ

Depresioni, një nga efektet negative të sheqerit në organizëm

06/01/2020

Fakti që sheqeri ka një ndikim negativ në organizëm, nuk përbën më lajm. Prania e tij ka lidhje të drejtpërdrejtë me mbipeshën, diabetin dhe sëmundjet ... Read More

Gjithçka që duhet të dini për impotencën mashkullore

20/06/2019

Impotenca ka një ndikim negativ në jetën seksuale të meshkujve, duke shkaktuar depresion, stres dhe vetëbesim të ulët.Duke i kuptuar shkaqet kryesore, ju mund të ... Read More

BB: Paga minimale, do godasë industrinë e tekstilit

02/04/2019

S A 2019-04-02T14:56:19+02:00 Banka Botërore vlerëson se rritja e pagës minimale do të ketë ndikim negativ ndaj industrisë së tekstilit. Sipas tyre, edhe pse borxhi ... Read More

Rami Malek mund ta luajë rolin negativ në filmin e ardhshëm për James Bondin

02/03/2019

Rami Malek është në bisedime për të luajtur rolin kryesor negativ në filmin e ardhshëm për James Bondin – transmeton Sky News. Pasi e fitoi ... Read More