Tag: negativisht

Ushqimet që duhet dhe nuk duhet t’i hani para gjumit

25/10/2019

Pagjumësia apo çrregullimet e gjumit ndikojnë negativisht në rutinën tonë të përditshme, na bëjnë më emotivë e më pak produktivë.Por, ne mund të përzgjedhim të ... Read More

Pse është më e shëndetshme të flini në dhomë komplet të errët

28/08/2019

Drita artificiale mund të ndikojë negativisht në shëndetin e të gjithë trupit, dhe hulumtimet kanë treguar se edhe drita e butë artificiale gjatë gjumit mund ... Read More

Temperaturat mbi 30 gradë, këshilla për të moshuarit

22/06/2019

Temperaturat e larta që mbretërojnë në sezonin e verës ndikojnë negativisht në organizmin e njeriut sidomos te të moshuarit. Duke u ekspozuar në diell për ... Read More

Këto janë 5 shprehitë, që e dëmtojnë trurin tuaj dhe duhet t’i ndaloni menjëherë

25/03/2019

Kohëve të fundit, stili i jetës tek shumica e njerëzve është duke ndikuar negativisht në shëndetin e tyre mental dhe fizik. Shprehitë e këqija mund ... Read More

Jordanova: Reformat, kritika ndaj bojkotit të opozitës

24/02/2019

24 Shkurt 2019 / 16:01 Afera e punësimeve do të ndikojë negativisht ndaj procesit euro-integrues të vendit. Në kohën kur ka mbetur shumë pak kohë ... Read More

Doganimi i çelikut, qeveria mohon pasojat ndaj ekonomisë

25/12/2018

25 Dhjetor 2018 / 15:46 Kufizimi i eksportit të çelikut në BE nuk do të ndikojë negativisht ndaj Bruto Prodhimit Vendor, pohon zv.kryeministri Koço Angjushev. ... Read More

Autostradat kanë ulur zhvillimin ekonomik, vetëm 1 për qind realizim i investimeve

05/03/2018

5 March 2018 / 15:26 Ndërtimi i ngadalësuar i aksit Kërçovë- Ohër negativisht ndikon ndaj ekonomisë dhe realizimit të investimeve kapitale, të cilat janë planifikuar ... Read More