Tag: nënkryetarit

20 vjet nga vrasja e Fehmi Aganit

06/05/2019

Sot mbushen dy dekada nga vrasja e nënkryetarit shumëvjeçar të LDK-së dhe deputet i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Fehmi Aganit nga forcat kriminele serbe. ... Read More

Haziri: LDK i dha Republikës formë, besim dhe shpresë

15/03/2019

Lidhja Demokratike e Kosovës në Gjilan ka shënuar 29–vjetorin e themelimit, ku kryetari i degës dhe nënkryetarit tw kwsaj partie, Lutfi Haziri ka deklaruar se ... Read More