Tag: nënshtrohen

Nën stres, qelizat e burrave kryejnë “vetëvrasje”

18/10/2019

Kur i nënshtrohen kushteve të veçanta të stresit, qelizat e burrave kryejnë ”vetëvrasje”, ndërsa qelizat e grave rezistojnë dhe mbijetojnë.Në këtë përfundim ka dalë një ... Read More

Mbahet gara e diturisë për nxënësit e Kosovës

11/05/2019

Sot nxënësit e Kosovës të shkollave fillore dhe të mesme i nënshtrohen garave të diturisë. Gara Nacionale e Diturisë mbahet për të gjithë nxënësit në ... Read More

Ligji për shtetësinë, aplikuesit duhet t’i nënshtrohen testit të gjuhës

18/01/2019

18 Janar 2019 / 18:39 Qytetarët pa nënshtetësi, do të vazhdojnë t’i nënshtrohen testimit të gjuhës maqedonase. Tani për tani, këtë nuk e ndryshon as ... Read More