Tag: Nëntori”

Fakte interesante për personat e lindur në muajin nëntor

02/11/2019

Ka shumë gjëra dhe fakte të mrekullueshme për muajin Nëntor. Nëntori është muaji kur vjeshta fillon përnjëmend dhe fillon koha më e ftohtë. Fëmijët e muajit nëntor kanë ... Read More

“Nëntori i Ftohtë” fiton çmim special në festivalin e filmit “goEast” në Gjermani

16/04/2019

“Nëntori i Ftohtë” fiton çmim special në festivalin e filmit “goEast” në Gjermani Filmi "Nëntori i Ftohtë", ka arritur edhe një sukses tjetër. Filmi nga ... Read More

Kush do të negociojë në emër të Kosovës me Serbinë?

13/04/2019

Ndonëse dialogu ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit ka mbetur i ngrirë që nga nëntori i vitit të kaluar, kur Qeveria e Kosovës vendosi taksën doganore 100 për qind ... Read More

Robben: Kam bërë gjithçka për tu rikthyer nga dëmtimi, por ende nuk jam gati

15/02/2019

Ylli i Bayern Munich, Arjen Robben nuk ka luajtur që nga 27 nëntori i vitit të shkuar.  Robben ka njoftuar se do të largohet nga ... Read More

Plaçkitet një fëmijë 10 vjeçar në Shkup

02/10/2018

2 Tetor 2018 / 14:47 Një fëmijë dhjetëvjeçar është plaçkitur dje në “Kej 13 Nëntori” në Shkup. Ministria e Brendshme tha se dje në 19.10 ... Read More

Komuna Qendër do të rrisë kapacitetet në qerdhet komunale

10/08/2018

10 August 2018 / 10:33 Qerdhet “Koço Racin”, “13 Nëntori” dhe “Rade Jovcevski Korçagin”, dhe të gjithë objektet e tyre në Komunën e Qendër, do ... Read More