Tag: neurodegjenerues

Çfarë është sëmundja e Parkinsonit, cilat janë simptomat dhe si mund të trajtohet?

10/04/2019

Sëmundja e Parkinsonit është çrregullimi i dytë më i zakonshëm neurodegjenerues në botë, menjëherë pas Alzheimerit. Ndonëse nuk dihet saktë se përse njerëzit e zhvillojnë ... Read More