Tag: neve

A duhet t’ua lironi vendin të moshuarve? Flasin ekspertët

14/09/2019

Foto ilustrim: Matthew Henry Të gjithëve neve na ka ndodhur të paktën njëherë që të ngrihemi nga ulëset e një autobusi për t’ia liruar vendin ... Read More

Kemi vepruar gabim! Kurrë mos ia lironi vendin një të moshuari në autobus

14/09/2019

Të gjithëve neve na ka ndodhur të paktën njëherë që të ngrihemi nga ulëset e një autobusi për t’ia liruar vendin një të moshuari/e, e ... Read More

Zbulohet arsyeja pse disa persona hanë çfarë të duan dhe përsëri mbesin të dobët

02/09/2019

Shumë prej neve e njohin dikë që hanë çfarë të dëshiroj dhe përsëri nuk shtojnë peshë fare. Shkencëtarët kanë analizuar trupat e njerëzve që hanë ... Read More

Parada e LGBTI në Tiranë: Nuk është festë por protestë

18/05/2019

Ne guxojmë, ne protestojmë, ne të drejtat po kërkojmë, neve frika s’na ndalon, ne guxojmë ne protestojmë. Kjo është një pjesë nga himni i komunitetit ... Read More

Meshkujt i kalojnë 7 orë në vit duke u fshehur në tualet për “paqe dhe qetësi”

10/12/2018

Të gjithë neve na duhet ta përdorim tualetin herë pas here – ndonjëherë në shtëpi, e ndonjëherë në punë. Por, vështirë se dikush mund ta ... Read More

Ushtrim i çuditshëm: Vetëm një minutë ushtrim i këtillë mjafton që të shpenzoni gjithë atë që një natë më parë keni ngrënë (Video)

08/12/2018

Nëse nuk na besoni neve, besoni japonezëve dhe fillojani menjëherë. Nuk ju kushton asgjë. Këto ditë të gjithë e teprojmë me ushqimin, mirëpo japonezët kanë ... Read More

Haradinaj: Mujë Krasniqi i këndoi lirisë, duke i ruajtur vlerat tona kombëtare

06/06/2018

“T’i këndojmë lirisë në liri. Shumë prej neve na duket e pa nevojë, por e vërteta është se heroi që na ka bashkuar sot këtu, ... Read More