Tag: ngrënies

Përfundoi me sukses sfidën e ngrënies së hamburgerit gjigant me nëntë qofte (Video)

10/12/2018

Kate Oven nga Londra, e ka kryer me sukses sfidën e ngrënies së hamburgerit gjigant me nëntë qofte, që peshon afro një kilogram e gjysmë. ... Read More

Dieta Mima, agjëroni pesë ditë në muaj dhe fitoni një bark të sheshtë

08/11/2018

Kjo është një dietë që imiton agjërimin, por nuk heq dorë nga kënaqësia e ngrënies: kjo është ajo që ju duhet të dini në lidhje ... Read More