Tag: ngrohë

Horoskopi javor: Kush do të detyrohet të merret me obligimet e mbetura afariste, dhe kush me problemet e dashurisë

04/03/2019

Kujt ky dimër megjithatë do t’ia ngrohë zemrën dhe kush do të detyrohet t’ia thotë lamtumirën dashurisë për një kohë Kjo javë është momenti i ... Read More

Beteja anti-kanabis, nuk kemi parë gjë akoma: Rama bën premtimin e bujshëm…

31/07/2017

Drogë kapet, por kokat e trafikut ku janë? Kjo ishte ajo çka nuk i ngrohë aspak njerëzit në luftën e pretenduar anti-drogë të qeverisë, siç ... Read More