Tag: ngrohjen

Këto janë rekomandimet e ekspertëve zviceranë për mishin

10/08/2019

Zakonet globale të prodhimit dhe konsumit të ushqimit duhet të ndryshojnë për të përmirësuar ngrohjen globale, sipas një raporti të Kombeve të Bashkuara që vlerëson ... Read More

Qeveria me një sërë masash për uljen e ndotjes

16/01/2019

16 Janar 2019 / 15:32 Qeveria do të zëvendësojë ngrohjen me mazut në institucionet arsimore me ngrohjen diellore. Si masë për të zbutur ndotjen e ... Read More