Tag: niveli

Këto janë punët me nivelin më të lartë të stresit

19/11/2019

Çdo person i punësuar ndihet i stresuar herë pas here. Niveli i stresit që e përjetojmë varet nga ajo se çfarë profesioni dhe pozite kemi.Sipas ... Read More

Kujdes, edhe sasia e lartë e hekurit në gjak ka dëme shëndetësore

30/07/2019

Sipas një studimi të fundit, niveli i lartë i hekurit ka dy efekte pozitive dhe negative për sistemin kardiovaskular. Në njërën anë mund të zvogëlojë ... Read More

Sasia e lartë e hekurit shkakton trashjen e gjakut

29/07/2019

Sipas një studimi të fundit, niveli i lartë i hekurit ka dy efekte, pozitive dhe negative për sistemin kardiovaskular. Në njërën anë mund të zvogëlojë ... Read More

Ja disa metoda për largimin e yndyrës në gjak

02/07/2019

Niveli i lartë i yndyrave në gjak rrit rrezikun e sëmundjeve të zemrës dhe rezistencën ndaj insulinës. Nëse niveli i yndyrave është mbi 200 mg/dl ... Read More

Largojeni yndyrën në gjak, me këto metoda të thjeshta

09/06/2019

Niveli i lartë i yndyrave në gjak rrit rrezikun e sëmundjeve të zemrës dhe rezistencën ndaj insulinës.Nëse niveli i yndyrave është mbi 200 mg/dl atëherë ... Read More

Si ta largoni yndyrën në gjak

05/06/2019

Niveli i lartë i yndyrave në gjak rrit rrezikun e sëmundjeve të zemrës dhe rezistencën ndaj insulinës, po ashtu përbënë pikënisjen e shumë sëmundjeve dhe ... Read More

Chelsea tani e vë në presion Bayernin për Lewandowskin

08/04/2019

Chelsea kërkon me çdo kusht që të sjellë në radhët e tij një sulmues të një niveli të lartë dhe së fundmi është përfolur për ... Read More

Nuk është mirë të konsumohen tepër pemë

29/03/2019

Edhe shkenca konstaton që niveli i lartë i fruktozës mund të ndikojë keq në shëndetin e zorrëve, në balancën delikate të miliona baktereve dhe substancave, ... Read More

Nis festa e pavarësisë

16/02/2019

Nëpër komunat e Kosovës kanë nisur të premten ditët festive të pavarësisë, niveli qendror sot zyrtarisht nis festën e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës. ... Read More

Gjeniu 6-vjeçar nga Kosova, njeh flamujt e botës dhe flet 7 gjuhë të huaja (Video)

07/01/2019

Edhe pse është vetëm 6 vjeç, niveli i inteligjencës së Amarit ka rezultuar në shkallën superiore, duke bërë që ai të zotërojë njohuri që asnjë ... Read More