Tag: njerëz

Eksperti paralajmëron: Asnjëherë mos flini në anën e djathtë

23/08/2020

Gjithnjë e më shumë njerëz kanë filluar të ankohen për problemet që u paraqiten në gjumë. Nëse nuk është një mungesë totale e gjumit, atëherë ... Read More

Përse dhemb zemra dhe kur duhet të shqetësoheni

12/07/2020

Shumë njerëz provojnë shtrëngime të kraharorit të cilat rëndom u duken sikur janë dhimbje të zemrës. Dhimbje dhe shtrëngime të tilla natyrshëm shkaktojnë stres dhe ... Read More

A mund ta gjeni qenin në këtë foto?

06/07/2020

Shumë njerëz janë të magjepsur nga misteret, gjëegjëzat, ngacm.uesit e trurit dhe enigmat, dhe iluzionet optike duket se janë mënyra optimale për të sfi duar ... Read More

Ky është vendi ku qindra e mijëra njerëz nuk kanë ‘haber’ për koronavirusin

25/06/2020

Qindra mijëra njerëz të bllokuar gjatë luf.timeve të ashpra në perëndimin e largët të Mianmarit, mund të mos dinë asgjë për koronavirus falë bllokimit të ... Read More

Mësoni të thoni atë që mendoni, heshtja të vret pak nga pak

20/06/2020

Sa njerëz nuk e shprehin mendimin e tyre për shkak të frikës nga gjykimi i të tjerëve? Shumë, shumë. Aq shumë sa mund të formonin ... Read More

Kaq të dobishëm janë ullinjtë për shëndetin e njeriut

18/06/2020

Shumë njerëz do të thonë se i urrejnë ullinjtë vetëm për një arsye, ajo është mënyra e shijimit të tyre. Të gjithë ullinjtë shijojnë të ... Read More

Ja çfarë mund të bëni me ujin e shpagetave

15/06/2020

Boiling spaghetti in a stainless steel pot; Shutterstock ID 569236966 Disa njerëz nuk e mendojnë dy herë derdhjen e ujit pas zierjes së makaronave, por ... Read More

Ateistët, Grupi I Tretë Më I Madh Në Botë

11/06/2020

Çdo i gjashti njeri në planet është ateist. Ateistët, njerëz pa religjion, janë grupi i tretë më i madh në botë, pas të krishterëve dhe ... Read More

Uji i makaronave për trajtimin e lëkurës

10/06/2020

Disa njerëz nuk e mendojnë dy herë hedhjen e ujit pas zierjes së makaronave, por disa e përdorin atë për zierje të perimeve, të tjerë ... Read More

Kurrë mos e pini ujin që rri gjatë natës, ja pse!

08/06/2020

Duke e ditur rëndësinë e ujit, shumë njerëz e lënë një gotë ujë afër shtratit të tyre para se të flenë, për ta pirë atë ... Read More

Gurë në veshka: Përgatitni këtë çaj në shtëpi dhe do shpëtoni nga ta

06/06/2020

Gurët në veshka janë problem për shumë njerëz. Mirëpo me kushte shtëpiake ato mund mund të hiqen. Jo vetëm lëkurat dhe lëngu i shalqirit janë ... Read More

Problemet me gjumin dhe vështirësitë gjatë natës

05/06/2020

Secili nga ne ka dëshirë që të ketë një gjumë të mirë dhe të rehatshëm. Ka shumë njerëz që kanë vështirësi në gjumin gjatë natës ... Read More