Tag: njerëzish

Çfarë ndodh realisht kur një mizë ndalon mbi pjatën tënde?

30/07/2020

Ka dy grupe njerëzish: një që e hedh ushqimin nëse mbi pjatë qëndron një mizë dhe grupi tjetër që vazhdon të hajë se thjesht një ... Read More

Incizohet me dron rendi i gjatë për të blerë maskë kirurgjike në Kore të Jugut

26/02/2020

Një numër i gjatë njerëzish bllokuan dyert e një supermarketi në qytetin Daegu të hënën, derisa tentonin të blinin maska kirurgjike për mbrojtje ndaj koronavirusi, ... Read More

“Ndotja mendore”, të ndjehesh e ndotur edhe kur je e pastër

09/05/2019

Studimet kanë gjetur se ekziston një numër i madh njerëzish që ndjehen të ndotur edhe kur ata janë fizikisht të pastër Shpesh ky është një ... Read More

Tearcë, protesta për mungesën e sigurisë në rrugë

24/02/2019

24 Shkurt 2019 / 14:44 Aksidentet e shpeshta të trafikut me pasojë jetë njerëzish, në rrugën regjionale Tetovë – Jazhincë,  kanë ngritur sot në protesta ... Read More

Këto janë karakteristikat e njerëzve shumë të ndjeshëm: A i dalloni?

30/01/2019

Çdo i pesti person në botë i takon këtij grupi njerëzish, përkatësisht 20 për qind e personave. A jeni edhe ju ndër ta? Jetojmë në ... Read More