Tag: njerëzve

Ushqimet që mbrojnë lëkurën nga dielli

23/06/2019

Shumica e njerëzve kujdesen të ruajnë veten nga rrezet e diellit duke përdorur një krem me një faktor mbrojtës, kapele dhe syze dielli.Megjithatë, ka edhe ... Read More

Fotografitë që tregojnë mrekullinë e dashurisë pa kushte

23/06/2019

Nga historitë e njerëzve që përpiqen të mbrojnë fëmijët e tyre deri tek çiftet e dedikuara që mbahen dorë për dore te njëri-tjetri. Ka qindra ... Read More

Kush mund të dhurojë gjak e kush jo?

16/06/2019

Shumica e njerëzve mund të dhurojnë gjak nëse kanë shëndet të mirë.Megjithatë, ka disa kërkesa bazike të cilat duhet t’i përmbushni në mënyrë që të ... Read More

Mjekët japin alarmin: Mos e hani këtë ushqim, formon krimba në trupin tuaj

14/06/2019

Shumica e njerëzve konsumojnë të njëjtat ushqime ditë për ditë. Kjo nuk do të thotë se është diçka e shëndetshme. Kur e konsumoni këtë ushqim, ... Read More

Katër llojet e miqve që ju nevojiten në jetë

12/06/2019

Përgjatë jetës ju e kuptoni se disa prej njerëzve që i takoni e që duan të jenë miqtë tuaj, nuk janë faktikisht lloji i duhur ... Read More

Microsoft kishte një databazë me 10 milionë fytyra pa dijeninë e përdoruesve

09/06/2019

Kjo databazë e njohur si MS Celeb përmbante mese 10 milionë imazhe të 100,000 njerëzve dhe ishte krijuar nga përmbajtje të grumbulluara online. Volumi i ... Read More

Ngrirja e embrioneve: Cili është qëllimi dhe deri në sa vite mund të mbahen të ngrira

05/06/2019

Ngrirja e embrionit është një procedurë që u lejon njerëzve të ruajnë embrionet për përdorim të mëvonshëm. Një person gjithashtu mund të ngrirë vezë, të ... Read More

Në shtrat me një luan !

28/05/2019

Shumica e njerëzve nuk e kanë problem të lejojnë macen e përkëdhelur apo qenin të flejnë në krevatin e tyre. Por ky 33-vjeçar ka lejuar ... Read More

Shpëtoni jetën! Ç’duhet të bëni nëse ngufateni, kur nuk qëllon askush afër t’ju ndihmojë! (video)

22/05/2019

Shumica e njerëzve ka dëgjuar për intervenimin e Heimlichov-it dhe e di se si mund t’i ndihmojë personit të cilit i ka ngecur copa e ... Read More

Orgazma qetëson ‘sindromën e këmbëve jo të qeta’

15/05/2019

Kjo mënyrë e mjekimit mund të ofrojë lehtësim për 7-10 për qind të njerëzve që vuajnë nga “Restless legs syndrome” Sindroma e këmbëve jo të ... Read More

Si të qëndroni të shëndetshëm gjatë Ramazanit? (Video)

10/05/2019

Në varësi të motit dhe gjatësisë së agjërimit, shumica e njerëzve që agjërojnë gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit përjetojnë dehidratim të lehtë, duke iu ... Read More

Mënyrat sekrete se si mund të bëheni më të mençur

09/05/2019

Truri është pjesa më e rëndësishme e trupit të njeriut – dhe prapëseprapë shumica e njerëzve nuk i kushtojnë shumë rëndësi këtij organi. Përderisa pasojat ... Read More