Tag: njohësit

Njohësit e çështjeve politike, krijimin e një tribunali ndërkombëtar ndaj Serbisë po e shohin si veprim politik (Video)

13/05/2019

Përkundër që Kryesia procedoi tutje, njohësit e çështjeve politike dhe të drejtësisë thonë se është e pamundur që të krijohet në tribunal ndërkombëtar për krimet ... Read More

Analistët thonë se partitë politike nuk janë të gatshme që Kosova të shkojë në zgjedhje

31/03/2019

Njohësit e rrethanave politike në vend thonë se zgjedhjet në Kosovë janë të nevojshme, mirëpo, ato nuk mund të ndodhin tani për tani. Sipas analistëve, ... Read More

406 zyrtarë të lartë të afërt me politikën, janë “rehatuar” në institucione të ndryshme (Video)

18/03/2019

Njohësit e çështjeve politike në vend thonë se memorandumet mes insitucioneve që në pozitat më të larta të mos ketë njerëz të afërt me paritë ... Read More

Analistët: Qeveria gjithëpërfshirëse, më e mundshme se zgjedhjet e reja (Video)

19/02/2019

Taksa ndaj Serbisë ka sjellë edhe çarje të dukshme në koalicionin qeverisës. E, njohësit e zhvillimeve politike në vend thonë se një formatizim i Qeverisë ... Read More

Çarjet e para brenda koalicionit qeverisës, a po shkon vendi drejt zgjedhjeve të reja? (Video)

29/01/2019

Njohësit e çështjeve politike thonë se mospërputhja mes letrës së Kadri Veselit e Ramush Haradinajt, mund të llogaritet edhe si çarja kryesore brenda koalicionit qeverisës. ... Read More

Heqja e kufirit Kosovë – Shqipëri, bashkim apo lehtësim i procedurave?

12/01/2019

Njohësit e çështjeve të Ballkanit thonë se moszgjidhja e problemit të Kosovës e Serbisë ka filluar të japë efektet e para të dështimit të iniciativave ... Read More