Tag: njohjen

Komisioni qeveritar siguron konfidencialitetin e viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës

16/05/2019

Komisioni Qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të personave të dhunuar gjatë luftës çlirimtare të Kosovës, ka bërë të ditur sot se të gjithë ... Read More

San Francisko ndalon përdorimin e teknologjive për njohjen e fytyrës

15/05/2019

Ligjvënësit në San Francisko kanë votuar për të ndaluar përdorimin e teknologjisë për njohjen e fytyrës. Ky është qyteti i parë amerikan që e miraton ... Read More

Serbët ëndërrojnë se Franca do të tërheqë njohjen e Kosovës, mbështeten në fjalët e historianit francez që “ua bëri qejfin disa herë” (Foto)

13/05/2019

“Trembëdhjetë vende kanë ndryshuar vendimin për njohjen e pavarësisë së Kosovës, kështu që pse jo edhe Franca”. Kështu, së paku sipas asaj që shkruajnë mediat ... Read More

Cakaj: Shqipëria do ngrejë Task-Forcë për njohjen e Pavarësisë së Kosovës

23/04/2019

Shqipëria do të ngrejë një Task-Forcë diplomatike për njohjen nga sa më shumë vende të Pavarësisë së Kosovës. Lajmi është bërë me dije nga ministri ... Read More

Avokati Gashi për statusin e veteranit: Dikush që ka qit flija në mal, nuk mund të krahasohet me atë që ka luftuar

03/04/2019

Ngritjen e aktakuzave kundër 12 personave përgjegjës të Komisioni Qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të veteranëve, avokati Tomë Gashi  e konsideroi si skandalin ... Read More

Thaçi – Vuçiq në Munih: Flasin për taksën, dhe vazhdimin e dialogut (Video)

16/02/2019

Presidenti Hashim Thaçi ka deklaruar sot në Munih se marrëveshja finale do të rezultojë me njohjen reciproke Kosovës-Serbi dhe pranimin e vendit tonë në OKB, ... Read More

Burimet natyrore dhe asetet në Kosovë nuk janë të hapura për negociim

15/02/2019

Bashkëkryesuesi i Ekipit negociator, Shpend Ahmeti tha se dialogu duhet të përfundojë me njohjen nga Serbia. Ahmeti citoi parimin numër 8 të Platformës për Dialogun ... Read More

Maqedonia dhe Kosova me marrëveshje për njohjen reciproke të patentë shoferëve

28/01/2019

28 Janar 2019 / 13:57 Sot është nënshkruar marrëveshje për njohjen recirpoke të patentë shoferëve ndërmjet Kosovës dhe Maqedonisë. Ministri kosovar i Punëve të Brendshme ... Read More

Kosova dhe Maqedonia me marrëveshje për njohjen reciproke të patentë shoferëve

28/01/2019

Sot është nënshkruar marrëveshja për njohjen reciproke të patentë shoferëve ndërmjet Kosovës dhe Maqedonisë. Ministri i Punëve të Brendshme i Kosovës, Ekrem Mustafa u shpreh ... Read More

Kosova dhe Maqedonia me marrëveshje për njohjen e patentë shoferëve

28/01/2019

Sot do të nënshkruhet marrëveshja për njohjen reciproke të patentë shoferëve ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Maqedonisë. Në këtë ceremoni do të nënshkruhet ... Read More

Fansat në koncertet e Taylor Swift fotografohen fshehurazi për të identifikuar personat që e përndjekin këngëtaren

15/12/2018

Edhe pse kamerat për njohjen e fytyrës shfrytëzohen për qëllime të ndryshme, së fundmi është zhvilluar teknologjia, e cila do t’i ndihmojë Taylor Swiftit t’i ... Read More

Viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë, të zhgënjyera me Komisionin Qeveritar

04/11/2018

Aplikimi për njohjen e statusit të viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës ka filluar që nga data 02 shkurt e këtij viti. Deri më tani ... Read More