Tag: njolla

4 arsyet pse duhet të hani hurma tani që është sezoni

09/10/2019

E kemi ngrënë me kujdes nga frika se mos linte njolla, që për mamatë ishin të vështira për t’u hequr, por pa ditur se ç’vlera ... Read More

Maska ideale kundër rrudhave, njollave dhe puçrrave të lëkurës

01/06/2019

Ka shumë faktorë që mund të shkaktojnë probleme të tilla si puçrra fytyre, njolla lëkure dhe rrudha. Stresi i përditshëm, ushqimi i dobët, mungesa e ... Read More

“Pasqyra e Shëndetit” – E shtunë 16.40 me Arta Sefadini

13/04/2019

S A 2019-04-13T14:03:26+02:00 Psorijaza është një sëmundje kronike e lëkurës që paraqitet me njolla të cilat mund të përfshijnë sipërfaqe të mëdha të lëkurës. Dr. ... Read More