Tag: normale

Roli i hekurit në infeksionet e mykut, kujdesi që ju duhet

21/05/2020

Myku, në rrethana normale, konsiderohet si pjesë normale e florës bakteriale në organizmin e njeriut. Megjithatë, në rrethana të caktuara, ai mund t’i çelë rrugën ... Read More

Shtatzënë në kohë coronavirusi: Ç’duhet të dini

17/04/2020

Shtatzënia në kohë pandemie, sigurisht që shoqërohet me frikë dhe dilema më të mëdha se ato në kohëra normale Shumë vajza/gra presin të sjellin në ... Read More

Thinjat, paralajmëruese të sëmundjeve të rrezikshme

01/11/2019

Shfaqja e thinjave është normale dhe është shenjë e pritshme e plakjes, gjë të cilën të gjithë ne e përjetojmë. Gjatë viteve, ne fillojmë të ... Read More

Vetëm një thithje e cigareve elektrike e rrit rrezikun e sëmundjeve vdekjeprurëse

22/03/2019

Cigaret elektrike shpeshherë vlerësohen si alternativë më e shëndetshme ndaj cigareve normale, gjë e cila i shpie njerëzit të varen nga kjo shprehi kur dëshirojnë ... Read More

Pesë arsye përse djersitemi kur jashtë është ftohtë dhe cilat nga to na tregojnë diçka të rrezikshme

09/03/2019

43 minuta më parë / E përditësuar 0Shares Kur trupi juaj punon plotësisht në mënyrë normale dhe në kushte normale, djersitja e tepërt pavarësisht nga ... Read More

Për 17 vite martesë 10 fëmijë, njihuni me çiftin britanik që planifikojnë të zgjerojnë edhe më shumë familjen (Foto)

05/02/2019

Në të kaluarën, të paktën në vendin tonë, familjet me shumë fëmijë ishin diçka normale, por tashmë situata ka ndryshuar dhe të gjesh një çift ... Read More

Simptomat që tregojnë se mund të jeni duke vuajtur nga ankthi

13/01/2019

Është më se normale që të folurit në publik apo mungesa e stabilitetit financiar t`ju bëjë të ndiheni të pasigurt apo në ankth, por për ... Read More