Tag: Nutricionistët

Mos pini lëngje të tharta në mëngjes

02/01/2020

Një gotë ujë me limon të cilën nutricionistët gjithnjë e më shpesh e rekomandojnë për fillim të ditës, mbase edhe ndihmon që të përshpejtoni metabolizmin, ... Read More

A e dini se çfarë i bën një copë picë organizmit tuaj

11/09/2019

Pica është ndër ushqimet më të mira dhe asgjë nuk mund ta ndryshojë. Por, kjo nuk ashtu. Nutricionistët prej kohësh e kanë klasifikuar si ushqim ... Read More

Për humbjen e peshës, mjaltë në një gotë me ujë të ngrohtë

15/04/2019

Nutricionistët besojnë se çelësi për kthimin e linjës së dobët fshihet në mjaltë! Ndoshta të gjithë e dinë për ndikimin pozitiv të mjaltit në organizëm, ... Read More

Perime të ziera apo të paziera – çka është më mirë

20/02/2019

Edhe perimet e ziera, edhe ato të paziera, i kanë anët e mira. Prandaj nutricionistët thonë që më së miri është të shijohen të dy ... Read More

Me ushqim kundër ekzemave te fëmijët. Artikuj të caktuar përkeqësojnë ekzemën te fëmijët

13/02/2019

Nutricionistët këshillojnë se si do të duhej të dukej ushqimi i fëmijës i cili vuan nga ekzema Ekzemat dhe problemet në përgjithësi me lëkurën te ... Read More