Tag: nxitje

I dënuari për vrasjen e Triumf Rizës, Arben Berisha ftohet të dëshmojë në rigjykimin ndaj Enver Sekiraqës

30/03/2019

Në rigjykimin ku Enver Sekiraqa po akuzohet për nxitje në kryerjen e veprës penale të vrasjes së rëndë, Gjykata Themelore në Prishtinë, ka marrë vendim ... Read More

Dëshmia e zyrtarit policor: Ekziston dyshimi se shtytës kryesor për vrasjen e Triumf Rizës ishte Enver Sekiraqa

25/02/2019

Në rigjykimin ku Enver Sekiraqa po akuzohet për nxitje në kryerjen e veprës penale të vrasjes së rëndë, në seancën e së hënës ka dhënë ... Read More

“Dëshmitare sekrete” në gjykimin e Sekiraqës, seanca mbyllet për publikun

22/01/2019

Gjykimi ndaj Enver Sekiraqes për nxitje në vrasjen e policit Triumf Riza u mbyll përsëri për publikun. Në këtë gjykim pritej të dëgjoheshin dy dëshmitare, ... Read More

Gjërat për të cilat mund të diskutoni në një takim të parë, kur bie ajo heshtja e tmerrshme

30/08/2018

Jepini fund sikletit, sepse heshtja ndonjëherë është nxitje, ndonjëherë maturi intelektuale, dhe ndonjëherë revoltë. 1. Flisni për fëmijërinë Por jo sikur jeni në terapi. Flisni ... Read More