Tag: obliguar

Zëvendësministri grek i Punëve të Jashtme Kuik për vizitë pune në Shkup

16/04/2019

S A 2019-04-16T08:14:24+02:00 Zëvendësministri për Punë të Jashtme të Greqisë i obliguar për diasporën greke Terens Nikollaos Kuik sot dhe nesër qëndron për vizitë pune ... Read More

Osmani flet për statusin e reformave dhe zhvillimeve tjera politike

31/03/2019

Alsat 2019-03-31T10:18:49+02:00 Zëvendëskryeministri i obliguar për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, sot do të mbajë takim të hapur formal me përfaqësuesit e mjeteve për informim publik ... Read More

Veç 30 për qind e zyrtarëve të lartë e deklaruan pasurinë

24/03/2019

Prej 4,700 zyrtarëve të lartë publikë në Kosovë, që janë të obliguar ta deklarojnë pasurinë në Agjencinë Kundër Korrupsion, deri më tani vetëm rreth 1,300 ... Read More

Osmani në takim me Komisionin për mbikëqyrje ndaj zbatimit të masave për ndjekje të komunikimeve

12/03/2019

12 Mars 2019 / 8:18 Zëvendës kryetari i Qeverisë, i obliguar për çështje evropiane, Bujar Osmani, së bashku me delegacionin e Sekretariatit për Çështje Evropiane, ... Read More

Angjushev dhe Sugarevski inspektojnë punimet e linjës hekurudhore Kumanovë-Bellakovc

02/03/2019

2 Mars 2019 / 8:15 Zëvendëskryetari i Qeverisë i obliguar për Çështje Ekonomike, Koço Angjushev, ministri për Transport dhe Lidhje, Goran Sugareski dhe Drejtori i ... Read More

Spirovski: Ivanov është i obliguar ta dekretoj Ligjin për gjuhët

27/03/2018

27 March 2018 / 14:02 Presidenti Ivanov është I obliguar ta firmos Dekretin për Ligjin e Gjuhëve, vlerëson ish gjykatësi Kushtetues Igor Spirovski. Sipas tij ... Read More