Tag: Ofrimi

Inspektorati i Punës me 20 inspektorë më tepër

15/05/2019

Mos respektimi i të drejtave të punëtorëve dhe mos ofrimi i kushteve të sigurta për punë, është bërë fenomen shqetësues në Kosovë. Ministria e Punës ... Read More

Haradinaj kërkon nga kryetarët e komunave më shumë përkushtim

06/07/2018

Ofrimi i mbështetjes për zhvillimin e Komunave është fokus i Qeverisë së Kosovës. Shumë problemeve të cilat prej dekadash nga mungesa e vullnetit politik kanë ... Read More