Tag: “Ora

Shitet ora më e shtrenjtë në botë – 25 milionë euro shkojnë për bamirësi

12/11/2019

Ora më e shtrenjtë në botë, një Patek Philippe, është shitur në Zvicër gjatë një ankandi bamirësie për 25 milionë euro. “Patek Philippe Grandmaster Chime” ... Read More

Trepça 500 miliardë dollarëshe dhe paralajmërimi i Edith Durham se Mitrovica mund t’i japë flakë fuqisë së barotit të Evropës

10/02/2019

Në emisionin ‘Arena’ të “Ora News” është diskutuar rreth situatës politike në Kosovë, idesë për ndarje dhe Trepçës, debat ky që u riaktivizua pasi Kuvendi ... Read More