Tag: OSBE

OSBE për protestën në Shqipëri: Të mos përsëriten aktet e 11 majit

25/05/2019

Përmes një deklarate për mediat, prezenca e OSBE në Shqipëri thekson se dhuna është e papranueshme dhe se trazirat nuk mund të zëvendësojnë angazhimin politik ... Read More

OSBE dënon abuzimin me të miturën në Drenas

07/02/2019

Misioni i OSBE në Kosovë i bashkohet opinionit kosovar në shprehjen e dënimit ndaj abuzimit seksual të raportuar kundër një të miture në Drenas nga ... Read More

Enver Hoxhaj i kundërpërgjigjet diplomatit rus që tha se Kosova po bëhet vend destabilizues

03/02/2019

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, i është kundërpërgjigjur përfaqësuesit të Federatës Ruse në OSBE, Aleksandr Lukashevich, i cili ka thënë se Kosova gjithnjë e më ... Read More