Tag: padinë

Gjykata refuzon padinë e SBASHK-ut, vendos për kompensimin e orëve të humbura gjatë grevës

14/05/2019

Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti për Çështje Administrative, ka refuzuar si të pabazuar padinë e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK), duke ... Read More

SBASHK-u padit Ministrinë e Arsimit për vendimin e kompensimit të orëve të humbura

04/03/2019

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë do ta dorëzojë sot padinë në Gjykatën Themelore në Prishtinë lidhur me vendimin e ministrit të Arsimit, ... Read More