Tag: pagesë

Për shkak të mbiemrit të gjatë, u detyrua të bëjë pagesë shtesë për biletë

08/10/2019

Aviokompania Thai Airways e ka detyruar një udhëtar të bëjë pagesë shtesë për biletë, për shkak të mbiemrit të gjatë, raportuan të shtunën mediat botërore. ... Read More

Google sjell numërimin e fjalëve në Google Docs

10/09/2019

Google Docs është një alternativë e shkëlqyeshme dhe falas për aplikacionet me pagesë si Microsoft Word. Plus fakti që është i bazuar në rrjet do ... Read More

Komuna e Prishtinës riaktivizon numrat pa pagesë për qytetarët

19/01/2019

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se janë riaktivizuar numrat që mund të kontaktohen pa pagesë, për t’i paraqitur problemet që kërkojnë trajtim të shpejtë. “Në ... Read More

Interesimi i dobët për oxhakpastrues, konkursi vazhdon

12/05/2018

12 May 2018 / 11:30 Vetëm 6 kandidatë kanë aplikuar për trajnimin me pagesë për oxhak-pastrues të cilin e shpalli Qyteti i Shkupit para 10 ... Read More