Tag: paguhen

Vendi në të cilin taksistët dhe kuzhinierët paguhen më shumë sesa doktorët e inxhinierët

11/04/2019

Kuba është vendi i vetëm në botë ku shoferët e taksisë dhe kuzhinierët paguhen me shuma më të mëdha parash sesa inxhinierët e doktorët. Kjo, ... Read More

Sa e ka rrogën Ermal Mamaqi?

31/03/2019

Një nga kuriozitetet më të mëdha të publikut është që të dinë sesa paguhen personazhet që punojnë në media? Radha i erdhi Ermal Mamaqit i ... Read More

Plot 18 mijë euro për koncertin e pavarësisë ku performojnë MC Kresha, Dafina dhe Gjiko

14/02/2019

Mbi 18 mijë euro do të paguhen Dafina Zeqiri, Mc Kresha, Gjiko e katër këngëtar të tjerë të cilët do të këndojnë në koncertin e ... Read More

Inspektorët shëndetësorë në grevë, kërkojnë rritje të pagave (Video)

22/01/2019

Inspektorët shëndetësorë po insistojnë në vazhdimin e grevës, duke kërkuar që të paguhen njëjtë si specialistët shëndetësorë. Në Ministrinë e Shëndetësisë thonë se janë duke ... Read More

Sa paguhen të famshmit shqiptar në Instagram?

17/10/2018

Personazhet e njohur që kanë më shumë ndjekës në Instagram, janë ata që përfitojnë më shumë dhe që paguhen për çdo postim-reklamë. Në listën botërore ... Read More

BIK-u kërkon paga për imamët që po ligjërojnë në burgje

15/09/2018

Imamët të cilët ligjërojnë në burgjet e Kosovës kundër radikalizmit nuk po paguhen, ka bërë të ditur kryemami i Bashkësisë Islame (BIK), Sabri Bajgora. Më ... Read More

Benedict Cumberbatch: Dua barazi, nuk do të pranojë role që paguhen më shumë se femrat

14/05/2018

Sot është nënshkruar një marrëveshje mes regjisorëve dhe aktorëve, që aktoret të paguhen po aq sa edhe kolegët, meshkuj. Benedict Cumberbatch, i cili njihet më ... Read More