Tag: pandehurit

Prokuroria Themelore në Gjilan ngrit aktakuzë për ngacmim seksual

27/05/2019

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti i Përgjithshëm,  ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit R.A., i cili gjendet nën masën e paraburgimit që nga data 11 ... Read More

Aktakuzë për arratisje të personit të privuar nga liria

27/05/2019

Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit B.S., për shkak të veprës penale ‘’Arratisja e personit të privuar nga liria’’. Sipas aktakuzës, ... Read More

Aktakuzë ndaj shefit të zyrës së prokurimit në Komunën e Prizrenit

21/05/2019

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit me inicialet I.O., në cilësi të personit zyrtar si Shef i zyrës ... Read More

Tentoi ta vras ish të dashurën, dënohet me 6 vjet burg

17/05/2019

Gjykata Themelore në Pejë ka shpallë aktgjykim dënues ndaj të pandehurit V.H, të cilin e ka shpallur fajtor dhe e ka gjykuar me dënim me ... Read More

​Prokuroria e Pejës jep detaje për personin e arrestuar që para 30 vitesh kreu një vrasje

10/05/2019

Prokuroria Themelore e Pejës më 8 maj ka ekstraduar nga Zvicra për në Kosovë të pandehurit Besim Zenelaj ndaj të cilit tani është vendosur masa ... Read More

Një muaj paraburgim të dyshuarit për vrasjen e para 30 vjetëve

08/05/2019

Gjykata Themelore në Pejë ia ka caktuar masën e paraburgimit ndaj të pandehurit H.Z. për shkak të dyshimit se kishte kryer një vrasje në shenjë ... Read More

Një muaj paraburgim për të dyshuarin për krime lufte

15/04/2019

Gjykata Themelore në Prishtinë, pas kërkesës së Prokurorisë Speciale të Kosovës, ka marrë vendim që të pandehurit Z.K t’i caktohet masa e paraburgimit në kohëzgjatje ... Read More

Kërkohet paraburgim për shoferin që e la të vdekur 38 vjeçarin në Pejë

14/04/2019

Prokuroria Themelore e Pejës ka kërkuar t’i caktohet masa e paraburgimit të pandehurit E.B nën dyshimin se ka goditur për vdekje 38 vjeçarin A.C, dje ... Read More

Mori qindra euro në emër të KEDS-it, aktakuzë për inkasantin

25/02/2019

Prokuroria Themelore e Pejës ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit A.B., për shkak të veprave penale “përvetësimi në detyrë” dhe “mashtrimi”, sipas Kodit Penal të ... Read More

I shkakton lëndime të rënda trupore djalit të motrës, Prokuroria ngrit aktakuzë ndaj të dyshuarit

12/02/2019

Prokuroria Themelore në Gjakovë, ka ushtruar aktakuzë kundër të pandehurit B.M., për veprat penale “lëndim i rëndë trupor” nga neni 189 para 5 lidhur me ... Read More

Rrah vazhdimisht të dashurën, aktakuzë ndaj të dyshuarit

07/02/2019

Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit L.Z. (1994), i cili gjendet nën masën e arrestit shtëpiak që nga data 25 janar ... Read More

Aktakuzë ndaj 26 vjeçarit nga Gjilani, i kërkoi të miturës 14 vjeçare të kryente marrëdhënie me të ose do t’i publikonte disa fotografi

07/02/2019

Prokuroria Themelore në Gjilan, Departamenti Përgjithshëm, ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurit B.J. (1993), për shkak të veprës penale ‘’Ngacmimi’’ nga neni 186 të Kodit ... Read More